Beusan: ‘Hajduk je jako oštećen’; Jeličić: ‘Dvije situacije su definitivno determinirale situaciju na terenu’

Foto: snimka zaslona

Mateo Beusan analizirao je suđenje nakon prvog poluvremena i zaključio kakao je sudac Zebec zajedno s pomoćnicima napravio nekoliko velikih propusta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je u 14. minuti trebao suditi zaleđe Soudaniju, a u 22. minuti kad je Said imao odličnu priliku za Hajduk pomoćnik je dosudio zaleđe. Beusan nakon usporene snimke zaključuje kako Said niti jednim dijelom tijela nije bio u zaleđu.

“Što se nakon toga događa? Said ide sam, igrač ga s leđa ruši i broj 55. mora dobiti izravni crveni karton jer je ovo izgledna situacija za postizanje zgoditka”, rekao je Beusan.

Sljedeća situacija je ona u 28. minuti kad Gyurcsó pada u Dinamovom šesnaestercu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pogledali smo usporenu snimku i tamo se jasno vidi udarac po lijevoj nozi. Igrač gubi kontakt i pada. To je kazneni udarac za Hajduk i nema govora o žutom kartonu Gyurcsóa”, zaključio je Beusan.

“Sad stvari možemo nazvati pravim imenom. Ove dvije situacije su definitivno determinirale situaciju na terenu. Gavranović je predobar i preiskusan da ne bi iskoristio ovakav poklon-bon. Dinamo je patio po bočnim pozicijama, Hajduk je zadnjih 20-ak minuta, većinom preskakanjem, stvorio pritisak i dvije fenomenalne prilike”, dodao je Joško Jeličić.

“Sve čestitke igračima, stožeru i trenerima Dinama na dvostrukoj kruni. Uz titule u mlađim kategorijama, ovo je dokaz kvalitetnog rada. Cijela utakmica preslika je cijele sezone oba tima. Prvenstveno zbog energetskog pada kod obje momčadi, bilo je rupa među linijama, ne i kvalitetnih ulazaka među njih koji bi doveli do ranijeg raspleta utakmice”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i Huga Almeidu.

“Već smo pričali o njemu, želim mu sretan put i uživanje u plaćici”, zaključio je bivši igrač Dinama i Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.