Borac pod žestokom paljbom zbog komentara o Miočiću: ‘Stipe okolo spašava živote, a ti tako pričaš o njemu’

Foto: Instagram

Jedna UFC-ova objava na Instagramu potaknula je žestoku raspravu, a na udaru fanova zbog kritike upućene Stipi Miočiću našao se Curtis Blaydes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tko će pobijediti u trilogiji?” – glasilo je jednostavno pitanje UFC-a uz fotografiju Stipe Miočića i Daniela Cormiera te kadrove iz njihova dva protekla susreta.

I dok su brojni fanovi u komentarima objavljivali ime svog favorita, jedna je poruka ipak iskakala od drugih, a ostavio ju je UFC-ov teškaš Curtis Blaydes.

“Briga me. Ako će se boriti neka požure i potpišu prokleti ugovor. Neka se stvari pokrenu jer već sam umoran od ove stagnacije i Stipinog ponašanja”, napisao je u komentarima jedan od najboljih teškaša današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Blaydesova poruka prikupila preko tisuću ‘lajkova’, većina fanova u komentarima nije imala milosti za 29-godišnjeg Amerikanca.

Dok su mu jedni poručili da stane u red i prestane s kukanjem jer ionako trenutno nije taj koji najviše zaslužuje napad na tron, drugi su ga kritizirali što je glavnog krivca pronašao u Miočiću. Prema ovim posljednjima, Blaydes očito zaboravlja na dvije stvari – jedna je ozljeda oka koju Stipe vuče već sedam mjeseci, odnosno od revanša s Cormierom u kojem ga je ovaj više puta prstima ubo u oko, a druga je pandemija koronavirusa zbog koje je teško unaprijed dogovarati bilo kakve dvoboje.

Ovo inače nije prvi put da Blaydes kritizira aktualnog prvaka te je još u siječnju javno izbacio svoje frustracije nazvavši tada Miočića “starcem koji traži pozornost”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenimo i kako je Curtis u ovim trenucima trećerangirani teškaš na UFC-ovoj ljestvici izazivača. Iza njega su trenutno tri pobjede u nizu (Justin Willis, Shamil Abdurakhimov i Junior dos Santos). Tijekom karijere Blaydes je ostvario 13 pobjeda i dva poraza te jedan ‘no contest’. Oba je puta, podsjetimo, za njega bio koban Francis Ngannoul, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.