Čilić: ‘Baldo je presladak stariji brat, počinje dan ljubljenjem brata u kosicu i tek tada kreće sve ostalo’

Foto: Instagram

Marin Čilić i njegova supruga Kristina u rujnu su postali bogatiji za novog člana obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za Story, Čilić pojašnjava kako je pobjedu u Rusiji posvetio mlađem sinu Viti, jer je turnir osvojen u Stuttgartu na neki način bio Baldov, s obzirom na to da je to prvi turnir na kojem su bili na okupu on, supruga i njihov stariji sin.

Ponosni tata otkriva i kako je dvomjesečni Vito odlična beba uz koju više spavaju nego što su to uspijevali s Baldom, ali priznaje kako supruga zbog dojenja odrađuje noćne smjene.

‘Baldo je presladak stariji brat, nadamo se da će tako i ostati. Mora početi dan ljubljenjem brata u kosicu i tek tada kreće sve ostalo. Ponekad se osjeti dašak ljubomore, ali to brzo prođe. Vidjet ćemo kad Vito malo naraste i kad počne borba za igračke’, rekao je Čilić za Story.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za suprugu ima samo lijepe riječi i ne može joj se prestati diviti.

‘Zar nisu sve žene rock zvijezde zbog svoje energije i sposobnosti? Iako se trudim biti maksimalno uključen, činjenica je da sam dosta na putu, a ona odrađuje više-manje sve. Uza sve obiteljske obveze, nije zapostavila ni svoj posao, a također je jako aktivna u Zakladi. Ponekad se zaista pitam kako sve stiže’, kaže Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.