Čilić opisao očinstvo: ‘Puno sam se pripremao, no način na koji me ovo sve preplavilo mi nitko nije mogao ni približno opisati’

Foto: Instagram

“Malenog smo nazvali Baldo jer je to ime Kristinina pokojnog oca, koji je, nažalost, prerano preminuo, u vrijeme kad je njoj bilo tek sedam godina. Prvo, ime nam je jako lijepo, a drugo, ima snažnu simboličku vrijednost, pa smo jako sretni zbog toga”, otkrio je Marin Čilić u intervjuu za Jutarnji list.

“Puno sam se pripremao, no način na koji me ovo sve preplavilo mi nitko nije mogao ni približno opisati. Sve ostalo je palo u drugi plan”, kaže Čilić.

“Zasigurno će mi putovanja sada teže padati. Već ovo prvo mi je bilo prilično teško. Nije me bilo dva tjedna. Bili smo u kontaktu svaki dan, razgovarali preko vidopoziva, sreća pa smo u vremenu u kojem nam tehnologija omogućava takvu vrstu komunikacije. Kad sam se vratio, vidio sam dosta veliku promjenu na malenome, u tome je periodu dobio čak cijeli kilogram. Mogle su se vidjeti promjene, dobio je trbuščić. Jako se brzo razvija”, s osjećajem govori Čilić.

“Kristina je također jako motivirana kao osoba. Ima svoj svijet, smjer, želi imati svoju karijeru, što ja apsolutno podržavam. Zato smo i uspjeli stvoriti jako čvrstu vezu, jako se lijepo dopunjavamo. Oboje imamo svoj svijet i posao, ali, naravno, jako pazimo da imamo i vrijeme kad smo zajedno. Ponekad ona može odvojiti neki period i ići sa mnom na turnire”, opsiuje svoju suprugu.

“Motivacija je još uvijek čvrsto u meni, imam taj veliki žar, kao da sam tek počeo. Jedino mi je žao zbog mojih navijača, fanova koji me prate i koji bi svi htjeli da budem pri vrhu, da sam u prvih deset i borim se za velike naslove. No opet sam svjestan da u karijeri, kao ni u životu ili poslu općenito, ne može sve uvijek ići savršeno”, opisuje sebe.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr