Foto: Twitter

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić pobjednik je ATP turnira serije 500 u Baselu, gdje je u nedjeljnom finalu sa 6-1, 7-6 (5) svladao petog tenisača svijeta Japanca Keija Nishikorija za jedan sat i 37 minuta.

“Hvala mom timu, bili smo pred velikim pritiskom kada smo došli ovdje jer se još uvijek borim za veliko finale u Londonu. Hvala mojoj djevojci koja mi uvijek nosi sreću u finalima, nadam se da će biti još u mnogima”, rekao je Marin Čilić nakon pobjede i tako privukao pozornost medija koji su se zapitali tko je njegova djevojka – Kristina Milković.

Kristina je rodom iz z Konavala, a svojedobno je proglašena najljepšom Dubrovkinjom. Završila je studij psihologije na Filozofskom fakultetu te politologiju, a s Marinom je u vezi sedam godina.

Marin Čilić – skromni dečko iz Međugorja kojem obitelj ima veliku ulogu u životu

Marin svaki svoj slobodni trenutak provodi s djevojkom Kristinom, ali i jako cijeni mir.

“Volim to držati za sebe, ipak treba imati i svoj mir i jednu distancu sa svoje strane. To mi je jednostavno postalo nekako normalno i ne obazirem se na to. Ako se vidim u novinama ok, ako ne opet ok”, istaknuo je jednom prilikom Marin.

I nije Kristina jedina važna osoba u njegovom životu.

“Odnos s roditeljima mi je odličan. Naravno, brinu se o meni kao i svi roditelji o svojoj djeci, pomažu mi i rasterećuju me koliko god je to moguće. Također su mi i velika potpora i bez njih teško da bih u mlađim danima mogao biti uspješan tenisač. Ne viđam ih često jer ne putuju mnogo, ali uvijek su tu kad ih trebam. Imam i tri brata pa se brinu i o njima”, istaknuo je.

Izvor: narod.hr