(FOTO, VIDEO) Spektaklu u Vukovaru nazočili Grabar-Kitarović, ministrica Žalac, Janica Kostelić: Vaterpolisti probili led, kad će ostali u grad heroj?

Foto: fah

Veliku je pozornost privukla utakmica u Vukovaru u sklopu 5. kola B skupine Svjetske vaterpolske lige. Hrvatska je u utorak u Vukovaru pobijedila Francusku sa 16-6 (5-3, 6-1, 2-0, 3-2) i kolo prije kraja zadržala je vodeće mjesto u skupini koje vodi na završni turnir Svjetske lige. Utakmica je privukla veliku pozornost ponajprije što se radi o prvom nastupu jedne nacionalne selekcije u gradu heroju, pa nije ni čudo što je svih 700 mjesta u novoizgrađenom bazenu bilo popunjeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Među gledateljima su bili predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac i državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport Janica Kostelić, te brojni drugi ugledni gosti.

Naravno, nakon što su led probili vaterpolisti na redu su i druge hrvatske nacionalne momčadi, dakle, reprezentacije, u drugim sportovima, zašto ne i Vatreni?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.