Halilovića nisu pustili u svlačionicu: Poznajem sve igrače HSV-a, ne znam tko si ti

Foto: fah

Poraz HSV-a 5:2 od Borussije Dortmund Alen Halilović nije gledao s klupe, nije ni igrao, nego je bio osuđen na tribine. Kako mu u Hamburgu nije lagano potvrđuje i situacija s kraja utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon kraja utakmice spustio se prema svlačionici gdje je želio pozdraviti nekog od igrača Borussije Dortmund, vjerojatno Marca Bartru s kojim je igrao u Barceloni, no redar mu nije vjerovao da je on igrač HSV-a.

“Poznajem sve igrače HSV-a, ne znam tko si ti”, rekao je redar Haliloviću, tvrdi Bild. Kada je reagirala HSV-ova press služba, Halilović je dobio dopuštenje ući u gostujuću svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.