Hrvatice sedme u Europi u gađanju zračnom puškom

Posljednjeg dana Europskog prvenstva u gađanju zračnim oružjem, koje se održava u Moskvi, hrvatske streljačice Snježana Pejčić, Maša Berić i Tanja Perec su u ekipnoj konkurenciji zračne puške osvojile sedmo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlato je osvojila Srbija, srebro je pripalo Njemačkoj, a bronca Italiji. Za viši plasman nedostajao je nešto bolji rezultat naših najiskusnijih natjecateljki, Snježane Pejčić i Tanja Perec, a za ekipnu medalju trebalo je u prosjeku imati rezultat oko 415 krugova, izvijestio je danas Hrvatski streljački savez.

Naša najbolje plasirana natjecateljka u zračnoj puški bila je Snježana Pejčić na 16. mjestu, Maša Berić je 20., a Tanja Perec 33.

Vlado Cindrić je u gađanju zračnim pištoljem pogodio skromna 564 kruga i završio na 45. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na EP u Moskvi prekinut je niz osvajanja medalja sa posljednjih nekoliko europskih prvenstava zračnim oružjem, a najbolji rezultat u seniorskoj pojedinačnoj konkurenciji ostvarila je Vlatka Pervan, koja je bila sedma u gađanju zračnim pištoljem.

U nastavku sezone na međunarodnoj sceni u gađanju puškom i pištoljem ostaju svjetski kupovi kao i Svjetsko prvenstvo u španjolskoj Granadi, gdje će biti moguće ostvariti i prve olimpijske kvote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.