Hrvatski finale u Beogradu: Srpski navijači prodaju karte

Uoči početka Final Foura ABA lige u četvrtak, sve je bilo spremna za veliki srpski finale. Međutim, očekivanja su im pokvarile hrvatske momčadi, Cedevita i Cibona. Pobijedili su Partizan, odnosno Crvenu zvezdu pa će međusobno od 20 sati odmjeriti snage u beogradskoj Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto 20.000 navijača, očekuje se da će dvorana biti skoro pa prazna. Srbi masovno prodaju (pre)rano kupljene ulaznice.

– Žao mi je što u finalu neće biti takva atmosfera kao u polufinalu, ali igramo za trofej protiv gradskog rivala. Mi od Nove godine živimo san, koji još traje – rekao je Cibonin kapetan Marin Rozić.

Hrvatska će danas dobiti drugog pobjednika regionalne lige, to je dosad pošlo za rukom samo Zadru 2003. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.