Ivica Kostelić o blizankama: ‘Uvijek sam htio imati puno djece jer je to ono najvrednije što iza nas ostaje’

Foto: Tomislav Može/ Stephan Bednaic

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić ima razloga za slavlje. U njegovu obitelj stižu blizanke, a on i supruga Elin, kao i dva sina, jako se vesele.

“Uvijek sam htio imati puno djece jer je to ono najvrednije što iza nas ostaje. Nema ništa ljepše od podizanja novog života jer kao roditelj imate priliku stvarati jedan novi svijet. Htjeli smo imati još djece pa je trudnoća bila planirana, no to je za nas bilo doista veliko iznenađenje. Tim više što sa suprugine strane, a kažu da blizanci dolaze po ženinoj genetskoj liniji, blizanaca nije bilo. Barem koliko ona zna. Među Kostelićima ih je bilo. Jedan od željenih obiteljskih scenarija je i da djevojčice imaju stariju braću”, rekao je Ivica za Večernji list.

Nije mu nikad bilo važno curica ili dečko, važno je samo da je zdravo.

“To vam je isto kao i s mojim olimpijskim medaljama, sanjao sam o zlatu, a imam četiri olimpijska srebra. Svaki otac sanjari da ima i sina, no zacijelo je svaki jako sretan i s četiri kćeri. Ja time ni slučajno ne želim reći da je dobiti sina kao osvojiti zlato, a dobiti kćer kao osvojiti srebro. Ne, to nikako, no istina je da mnogi muškarci sanjaju da imaju sinove, no na kraju je, zapravo, najveći blagoslov da su djeca zdrava”, poručio je.

Kakvim životom živi njegova obitelj?

“Ovdje gdje živimo, u Soboćanima kod Kloštar Ivanića, imamo šumu pa često odemo u nju. Pričam sinovima o životinjama i biljkama i raduje me što je njima to jako zanimljivo. Jedan od razloga što smo Elin i ja odlučili živjeti na selu jest i taj da djeca budu više u kontaktu s prirodom. Idilično je na selu. Mi imamo taj blagoslov da to možemo reći jer ne mora svaki život na selu biti idiličan. Meni je ta šuma, u kojoj ima i divljači, savršeni poligon za trening i u njoj volim provoditi vrijeme. Nedostaje mi jedino Sljeme, no i ovdje sam našao nove prijatelje, koji su također sportaši entuzijasti i s njima se vrlo rado zaletim u šumu ili trčeći ili na biciklu”, ističe Ivica.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/