Izbornik Dalić: ‘Izgubili smo muški, iza nas je sjajna godina hrvatskog nogometa’

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija nije izborila plasman na završni turnir Lige nacija nakon što je u posljednjem kolu skupine 4 u Londonu pred 90.000 gledatelja izgubila od Engleske sa 1-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, “Vatreni” nisu uspjeli izboriti niti remi, pa su ispali iz elitnog razreda. Engleska je pobjedom osvojila prvo mjesto u skupini, Španjolska je druga, dok je Hrvatska trećim mjestom ispala u drugi jakosni razred.

“Čestitke mojim igračima. Bila je ovo borbena i muška utakmica. Gotova je sezona, iza nas je sjajna godina hrvatskog nogometa. Napravili smo sjajnu stvar i temelj za budućnost što se tiče igrača, a tek sinergija s navijačima. Jako dobra godina za nas. Izgubili smo muški večeras”, poručio je izbornik Zlatko Dalić.

Pojasnio je zašto je stavio Nikolu Vlašića od prve minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trebao nam je vezni koji ide naprijed, a Pašalić, Rog, Badelj ne igraju, dok je Bradarić je zadnji vezni. Vlašić je od svih igrača na toj poziciji u najboljoj formi i pokazao je da može igrati na najvišoj razini”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.