Kek o teškom ždrijebu Vatrenih: Drugi se trebaju bojati vas!

Foto: fah

Slovenski izbornik Matjaž Kek prokomentirao je za HTV slovensku, ali i hrvatsku skupinu na Europskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čestitke i vama, Mislim da ni mi ni vi nismo najbolje prošli, ali to je ždrijeb, ne možeš tu ništa. Grupe su teške, naša je teška, znamo protivnike. Nedavno smo igrali s Dancima, pa sa Srbijom, i Engleska nam je bila u skupini na SP-u u Južnoj Africi. Na nama je da se dobro pripremimo. Nismo favoriti, ali vjerujem da će se nešto pitati i Sloveniju.

Podsjetimo, Slovenci su u skupini s Danskom, Srbijom i Engleskom.

Kako komentira hrvatsku skupinu sa Španjolskom, Italijom i Albanijom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pa moglo je i bolje, ali ja mislim da prije svega treba gledati drugo i treće mjesto Hrvatske na velikim takmičenjima. Mislim da bi se prije svega drugi mogli bojati i razmišljati da li imaju baš laku grupu. Izazovna grupa, grupa koja će sigurno dati dobre utakmice. Ja očekujem jedno dobro organizirano Europsko prvenstvo, jedno druženje navijača bez ekscesa, bez problema, da se igra dobar nogomet. To je jedan izazov za svaku reprezentaciju. Meni je prije svega bilo izuzetno drago kad sam nakon 24 godine među svim tim top ekipama vidio Sloveniju i jako, jako se radujem Europskom prvenstvu, zaključio je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.