Liga prvaka: Dinamovi juniori u četvrtfinalu nakon neviđene drame kod jedanaesteraca

Foto: snimka zaslona

Dinamovi juniori u osmini finala juniorske Lige prvaka izbacili su Bayern nakon dramatičnih jedanaesteraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri su poveli već u drugoj minuti golom Tomislava Krizmanića. Na 2:0 povisio je Bernard Karrica u 29. minuti. No, domaćini su smanjili zaostatak sedam minuta poslije, strijelac je bio Leon Dajaku. Do izjednačenja Bayern je došao u 88. minuti. Autogol je postigao Joško Gvardiol.

Prilikom izvođenja jedanaesteraca za Dinamo su promašili Bartol Franjić i Josip Šutalo, a Flavius Daniliuc i Leon Dajaku za Bayern te se pristupilo izvođenju dodatnih serija. No, Renato Josipović skinuo je Rheinu na početku osme serije, a Tin Hrvoj je zabio te je Dinamo s ukupnih 6:5 prošao dalje.

U četvrtfinali će igrati protiv Benfice koja je u utorak pobijedila Liverpool s 4:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.