Ljutić uoči veleslaloma u Kronplatzu: Staza je zahtjevna, ali volim izazov

ljutić
Foto: fah

Nakon sjajnog drugog mjesta u slalomskoj utrci u slovačkoj JasniZrinka Ljutić sprema se za veleslalomsku utrku Svjetskoga kupa u talijanskom Kronplatzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dobro se osjećam. Odmorila sam se nakon Jasne, imala neke lijepe trenutke s obitelji. Trenirala sam dva dana veleslalom i evo danas također na Kronplatzu. Dobro se osjećam i stvarno mislim da sam u dobroj formi.

Skijašice očekuje sjajno vrijeme i lijepa staza na kojoj je Ljutić prošle godine bila 25.

– Ovdje sam osvojila neke od prvih bodova i boljih rezultata u veleslalomu. Tako da volim ovu stazu i dosta je zahtjevna, ali volim izazov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jesu li se slegnuli dojmovi nakon Jasne gdje je bila nadomak pobjede, no ipak je na kraju prvo mjesto prepustila najboljoj skijašici svih vremena, Amerikanki Mikaeli Shiffrin?

– Nisu se još svi dojmovi slegli, ali lijepo mi je vraćati se i vraćati film nazad. Proživljavati opet te trenutke i taj ulazak u cilj druge vožnje na slalomu. Jako sam ponosna i na cijeli tim, naravno, i zadovoljna s tim rezultatom. Prvenstveno sa skijanjem koje sam pokazala.

Prva veleslalomska vožnja je u 10.30, a druga je na rasporedu u 13.30, uz prijenos na Drugom programu HTv-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.