Na meti Ivan Rakitić? Nakon što je Juventus nekorektno ”protjerao” Marija Mandžukića žele dovesti još jednog Hrvata?

Foto: fah

Iako se prvenstvene nogometne utakmice igraju diljem Europe, u Hrvatskoj ipak još uvijek ne, nagađanja glede odlazaka i dolazaka igrača ne prestaju. Navodno je zanimanje za zvijezdu Barcelone i hrvatskog reprezentativca, Ivana Rakitića, pokazao talijanski prvak i vodeća momčad Serie A Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, klub koji je na nekorektan način otjerao, neki bi čak rekli i ”protjerao”, bivšeg Vatrenog, Marija Mandžukića, a na što su reagirali i nezadovoljni navijači čiji je sportski idol Hrvat bio, odlučio se navodno angažirati još jednog Hrvata. Kako piše Gianluca Di Marzio, pouzdani izvor za vijesti s mercata, Juventus je poslao ponudu Barceloni, no, ona je istu odbila. Međutim, pregovori se nastavljaju.  Barcelona navodno ne bi imala ništa protiv, no, Rakitića žele zamijeniti za Federica Bernardeschija. U Juventusu se načelno slažu, no, žele da Barcelona doda i novčanu odštetu.

Podsjetimo, prije tri godine Juventus je Bernardeschija platio 40 milijuna eura, no, kako je 25-godišnji Talijan ipak šest godina mlađi od hrvatskog reprezentativca traže i dodatnu novčanu odštetu.  Nadalje, dobro informirani Di Marzio tvrdi kako je službeni demantij direktora Juventusa Fabija Paraticija da se pregovori oko ove zamjene i dalje vode tek maska iza koje se nastavljaju intenzivni kontakti talijanskog kluba i ponosa Katalonije.

“Situaciju može razriješiti pristanak Juventusa na Barcelonine uvjete, odnosno da već dogovorenoj zamjeni igrača doda i novac.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.