Navijači tvrde: Ovo je jedan od napadnutih u Supetru, uzrok – provokacija oko Vukovara?

Foto: Dalmatinski portal

Zbog kaznenog djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda 26-godišnjem vatrogascu u Supetru na Braču 22-godišnjem mladiću koji je sudjelovao u napadu na sezonske radnike u ponedjeljak je izrečena mjera opreza prema kojoj se vatrogascu ne smije približavati na 150 metara niti kontaktirati s njim. Bračka podružnica poslala je tada poruku o gradonačelnici.

“Nepobitna činjenica je da je gradonačelnica Supetra tu, inače simboličnu financijsku potporu, ukinula još prije 2 godine, kao što nam je uskratila i dozvolu za izradu grafita posvećenog stradanju Vukovara u Domovinskom ratu”, navela je između ostaloga Torcida.

Među navijačima se šire fotografije za koje se tvrdi da je na njima jedan od napadnutih Vukovaraca u Supetru, piše Dalmatinski portal.

‘Vukovar navija za Zvezdu’, natpis je na majici na jednoj fotografiji, dok na drugoj nosi crveni šal i Zvezdinu kapu.

U navijačkim krugovima smatraju da je to uzrok tučnjave, a ne nacionalnost sezonaca.

Narod.hr nastoji objektivno informirati javnost o svim važnim temama iz Hrvatske i svijeta i onim temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima. Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati vas o najvažnijim događajima potrebna nam je Vaša pomoć. Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/Dalmatinski portal