Nenad Bjelica: ‘Danas su suigrači izvukli Livakovića, ali koliko je puta on izvukao nas’

Foto: fah

Dinamo je pobijedio Inter 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ukupno gledajući, odigrali smo dobru utakmicu s puno prilika, ali nismo baš bili efikasni”, rekao je Dinamov trener Nenad Bjelica.

“Dosta smo toga promašili, propustili smo šansu utakmicu riješiti puno ranije, možda čak u prvom poluvremenu. Kako to u nogometu često biva, ako ne zabiješ, onda dobiješ gol, uvuče se nervoza… Ipak, na vrijeme smo zabili drugi i treći pogodak. U svakom slučaju, mogli smo i uvjerljivije pobijediti”, dodao je.

Osvrnuo se i na kiks Domagoja Livakovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Događa se… Ma, neka mu se i u sljedećih 100 utakmica dogodi jedna pogreška, ja ću biti zadovoljan. Danas su njegovi suigrači na neki način njega izvukli, a koliko je puta on izvukao nas. Mi smo momčad, zajedno pobjeđujemo i gubimo. Livaković ima našu najveću moguću podršku”, rekao je.

Pitali su ga i za izostanak Petkovića, More i Gojaka.

“Imamo kadar od 25 igrača, koristimo sve, vjerujemo svima, u određenom trenutku igra Gavranović, u određenom Kulenović, Petković… Postoji trening u kojem se svatko pokazuje, dokazuje, tako može osigurati šansu u prvih 11. Protiv Intera smo počeli s nekim drugim igračima koji su strpljivo čekali šansu i opravdali povjerenje”, jasan je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Intera, bivši igrač Modrih Željko Petrović bio je emotivan.

“Za mene su ovo posebne emocije, prvi put sam nakon 30 godina bio dolje uz maksimirski teren. Dolazio sam u Maksimir gledati dosta utakmica reprezentacije, ali sada sam prvi put nakon toliko vremena bio baš dolje uz teren. Odmah su se vratile neke slike golova, asistencija, radovanja… Bilo je emotivno, ovdje sam imao fenomenalno razdoblje, sjajno su me primili svi ljudi u gradu i u klubu, drago mi je što sam se vratio”, rekao je.

“Ako igraš protiv najbolje momčadi u ligi, nije loše, ali nismo pružili puno u držanju lopte. Naravno da Dinamo ima bolje, hitrije i snažnije igrače, ali ipak mislim da protiv velikih momčadi imaš više prostora igrati. Tu smo danas zakazali. Imali smo nekoliko trenutaka gdje je zadnji pas bio loš. Dinamo je možda u prvom poluvremenu mogao zabiti još jedan, dva gola, možda smo i mi mogli jedan kad je Serderov imao priliku. Nismo nezadovoljni rezultatom, ali ipak kao trener ne možeš biti zadovoljan kad izgubiš. Trebamo gledati dalje i probati negdje drugdje osvojiti bodove. Iz ove utakmice moramo izvući pouku. Očekuje nas velika serija teških utakmica, Lokomotiva u četvrtak, pa Rijeka…”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.