Netko prodaje legendarnu brončanu medalju sa SP-a 1998., Ćiro kaže: “Sumnjam da bi je netko išao prodavati”

ćiro blažević
Foto: fah

Pojava brončane hrvatske medalje na aukciji koja se odvija preko platforme The Saleroom izazvala je mnogo pozornosti. Najveće pitanje je tko to iz legendarne generacije na prodaju stavio vrijednu uspomenu i odličje sa Svjetskog prvenstva koje se 1998. godine održalo u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stvarno sam zaintrigiran. Proučio sam popis svih koji su dobili medalju nakon što smo osvojili treće mjesto i zaista ne znam tko bi je mogao staviti na aukciju. Mislim da nitko nije u nekoj teškoj neimaštini”, odgovorio je Ćiro na upit RTL-a.

“Ako je baš moja medalja ukradena, želim onome tko ju prodaje da se usreći”, nastavio je Ćiro. Najavi je da će zvati svoje Vatrene kako bi provjerio pokušava li zaista netko prodati povijesnu broncu.

“Sumnjam da bi je netko išao prodavati, naša je reprezentacija ove godine osvojila još vrjednije srebro. Sumnjam i da ju je netko mogao izgubiti”, izjavio je Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.