Nezadovoljan statusom u Realu: James Rodriguez seli u Chelsea

Foto: fah

Nogometni reprezentativac James Rodriguez (25) na izlaznim je vratima Real Madrida i po svemu sudeći karijeru će nastaviti u redovima Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenose britanski mediji, Rodriguez seli na Stamford Bridge za 75 milijuna eura odštete. Veliki interes za njegove usluge pokazali su i Manchester United, PSG, Inter i Arsenal, no londonski ‘Bluesi’ su spremni najviše platiti.

Kolumbijac ove sezone ima mizernu minutažu, a svoju poziciju na Santiago Bernabeu je zakomplicirao brojnim medijskim istupima tijekom kojih se žalio na broj nastupa i poziciju u momčadi.

Čelnici Reala smatraju kako Rodriguez kvari atmosferu u svlačionici, a “kap koja je prelila čašu” bio je njegov medijski istup nakon osvojene titule na Svjetskom klupskom prvenstvu u Japanu kada je poručio kako napušta Real ukoliko neće igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne mogu garantirati da ću ostati u Realu. Dobio sam nekoliko zanimljivih ponuda,” kazao je kolumbijski veznjak.

Realov kapetan Sergio Ramos nije želio komentirati Jamesov istup, ali je znakovito poručio.

“Ne želim komentirati Jamesov slučaj, to je pitanje za čelnike kluba. Međutim, ako želimo uspjeh moramo se podrediti momčadi. Važno je da budemo ujedinjeni i zadovoljni,” kazao je Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rodriguez je stigao u Real u srpnju 2014. iz Monaca za 80 milijuna eura. U dresu aktualnog europskog prvaka sakupio je 94 nastupa i 27 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.