Nikola Karabatić: ‘Najdraži naslov u karijeri mi je onaj na SP-u u Hrvatskoj’

Foto: fah

Nikola Karabatić neće nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Egiptu, na kojem hrvatska rukometna reprezentacija, kao i uvijek, ima ozbiljne ambicije. Dakako, izostanak Karabatića za Francusku je težak hendikep, a kao gost na HRT-u Karabatić je priznao kako mu je pobjeda protiv Hrvatske najdraža u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Najdraži naslov u karijeri mi je onaj na Svjetskom prvenstvu 2009. u Hrvatskoj”, uz osmijeh je kazao Nikola Karabatić gostujući na Hrvatskoj televiziji.

”Mama i tata su bili tada u publici, gledali su s tribina utakmicu. To je trenutak moje karijere koji nikad neću zaboraviti, pred 15.000 Hrvata koji su bili protiv nas i protiv mene… Ma, nikad to neću zaboraviti”, poručio je francuski rukometaš.

Glede rođenja Karabatića, rođen je u Nišu, otac mu je Hrvat, majka Srpkinja i oboje su se bavili rukometom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ja sam i Srbin i Hrvat. Imam korijene u obje zemlje i na to sam jako ponosan. Francuska je moja domovina, ali mi je drago što vučem korijene iz bivše Jugoslavije”, kazao je svojedobno Nikola Karabatić komentirajući svoje porijeklo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.