Nitko ne razmišlja o porazu, ali čak i ako se dogodi – Hrvatska ima šanse proći

Split, 10.10.2019 - Utakmica 6. kola skupine E kvalifikacija za nogometni EURO 2020. Hrvatska - Maðarska. Na slici hrvatski igraèi slave pogodak.foto HINA/ Miroslav LELAS/ ik

Današnja utakmica donosi rasplet u skupini E kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. Wales kod Azerbajdžana te Hrvatska i Slovačka međusobno igraju utakmice koje su odlučujuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska s remijem ili pobjedom sigurno ide na Euro, ali ako izgubi, proći će samo u dvije kombinacije; ako Slovačka potom ne svlada i Azerbajdžan te ako Mađari ne trijumfiraju u Cardiffu. Mađarska i Slovačka još mogu biti ispred Hrvatske, ali Wales ne može nikako, pišu Sportske novosti.

U našoj skupini Wales traži dvije pobjede do kraja kvalifikacija kako bi se plasirao na Europsko prvenstvo, a prva utakmica na rasporedu im je danas s početkom u 18 sati u Bakuu kod Azerbajdžana koji vodi hrvatski stručnjak Nikola Jurčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.