Odlazak Line Červara s klupe PPD Zagreba: Trofejni izbornik posvetit će se hrvatskoj reprezentaciji i Svjetskom prvenstvu!

Foto: fah

Nakon svega pet mjeseci Lino Červar napušta klupu hrvatskog rukometnog prvaka PPD Zagreba. Naime, Červar je kormilo Zagreba preuzeo u lipnju ove godine, a Zagreb bi trebao voditi još dvije do tri utakmice nakon čega bi se trebao posvetiti hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji pred kojom su veliki izazovi nakon božićnih i novogodišnjih blagdana. Rezultat je to dogovora koji je ranije postigao Červar s upravom najjačeg hrvatskog rukometnog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odlaska legendarnog trenera kormilo Zagreba trebali bi preuzeti Tonči Valčić i Goran Rokavec. Poslije visokog neočekivano poraza u Celju Červar je dao izjavu kojom je nagovijestio ranije dogovoreni odlazak:

”Ostaju nam još dvije utakmice i nekoliko onih u SEHA ligi prije SP-a. Protiv Celja smo uvjerljivo izgubili i nismo nimalo zadovoljni. Sad se već moram početi okretati reprezentaciji, bolje reći reprezentacijama. Moramo oformiti stožere za sve selekcije jer sljedeće godine imamo tri SP-a, uz naš SP A reprezentacije, igra i U-20 u Španjolskoj i kadeti u Makedoniji. Ipak sam ponosan na dečke iako zadnji jer imamo isti broj bodova kao i lani na kraju skupine, a ostali smo smo bez braće Valčić, Vorija, Pavlovića, Miklavčića i još puno igrača. Naravno, jako smo pali u drugom poluvremenu u Celju, no život je pun uspona i padova”, kazao je Lino Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.