Dinamo pobjedom 3:1 na Rujevici osvojio Kup i duplu krunu!

Rijeka, 22.05.2024 - GNK Dinamo osvojio je Hrvatski nogometni kup u uzvratnoj utakmici protiv NK Rijeke na stadionu u Rujevici. foto HINA/ Damir SENÈAR/ ds

Nogometaši Dinama pobjednici su SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa nakon što su u uzvratnom susretu na Rujevici uvjerljivo slavili protiv Rijeke s 3:0. Tako su Modri su osvojili duplu krunu i na sjajan način okončali turbulentu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je puno bolje otvorila utakmicu, silovito su krenuli i pritisnuli goste te u tom razdoblju imali nekoliko lijepih prilika.

Sjajna akcija Brune Petkovića, Hoxhe i na kraju strijelca Petra Sučića u 28. minuti. To je potpuno šokiralo i “ugasilo” Riječane koji su “dokrajčeni” drugim pogotom u 42. minuti.

Pogodio je Martin Baturina u donji desni kut s nekih 19 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajni Petković odličnim proigravanjem okončao je priču o pobjedniku, kada je dodao Marku Bulatu u 83. minuti za 0:3.

Počasni pogodak djelo je Tonija Fruka iz slobodnjaka u sudačkoj nadoknadi.

Dinamo slavi duplu krunu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.