Poznata američka sportašica priznala da živi u predbračnoj čestoći

Foto: Instagram

Američka sportašica Lolo Jones, atletičarka koja je ostala bez bronce na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine, javno je priznala kako pazi na predbračnu čistoću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno se nalazi u novom izdanju Celebrity Big Brothera gdje je to priznala Tamari Braxton, s kojom se natječe.

To nije prvi put da je priznala da vjeruje u čistoću prije braka, a sada je priznala kako je još uvijek djevica.

“Pokušavala sam s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali uvijek je završavalo prekidima i mojim slomljenim srcem. Ne znam zašto me Bog još uvijek nije blagoslovio brakom. Mnogi mi se muškarci sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvjereni da će mi promijeniti stav. Kada shvate da bez oltara neće biti ni seksa, napuštaju me”, poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, hrvatska sportašica Blanka Vlašić često svjedoči vjeru, te je također otkrila da živi u predbračnoj čistoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.