Real golovima u završnici utakmice ostao u borbi za titulu, Modirć na klupi

epa09172571 Real Madrid's Vinicius Junior (R) in action against Osasuna's Ruben Garcia (L) during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and CA Osasuna at Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Spain, 01 May 2021. EPA/Chema Moya

Real Madrid obijedio je Osasunu 2:0 u 34. kolu La Lige i osvojio važna tri boda. Strijelci su bili Brazilci Eder Militao i Casemiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pošteđeni su bili Modrić i Kroos kako bi se odmorili za uzvrat protiv Chelseaja, a od prve minute igrali su mladi Antonio Blanco i Eden Hazard prvi put od siječnja.

Ante Budimir za Osasunu je igrao od 64. minute, dok je Modrić odmarao na klupi.

Ovom pobjedom momčad Zinedinea Zidanea ostaje u borbi za titulu. Atletico ima dva boda više, a Barcelona i Sevilla tri, odnosno četiri boda manje, ali oni još moraju odigrati svoje utakmice 34. kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.