Šime Vrsaljko uoči Portugala: ‘Iako ih nikad nismo pobijedili nećemo razočarati svoje navijače’

Foto: fah

Premda hrvatska nogometna reprezentacija nikada nije pobijedila Portugal, Šime Vrsaljko je uvjeren da “Vatreni” neće razočarati svoje navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četiri dosadašnja susreta upisali smo četiri poraza pri čemu jedan nakon produžetaka uz razliku pogodaka 0-7.

“Naravno, da će biti teško na gostovanju kod Portugala, ali mislim da ćemo se kvalitetno pripremiti i izgledati dobro” kazao je branič hrvatske vrste i milanskog Intera.

“Najvažnije je da budemo momčad na terenu, bez obzira na formu na početku klupske sezone i reprezentativnih natjecanja,” dodao je Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je kako je igračima uvijek drago igrati i družiti se u nacionalnoj vrsti, posebice nakon srebra sa svjetskog prvenstva u Rusiji.

“Uvijek nam je bilo drago družiti se u reprezentaciji, pa tako još i više nakon Svjetskog prvenstva, sada kada nam se vraćaju brojna lijepa sjećanja. To nam mora biti dodatni motiv za dalje,” dodao je.

Vrsaljko je posljednje dvije sezone igrao za Atletico Madrid, no ovoga ljeta je preselio na San Siru u redove Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imao sam prilike igrati s Griezmannom, igrati protiv Ronalda, ali Luka Modrić mi je sugrađanin, suigrač i prijatelj. Mislim da je realno da ponese titulu najboljeg igrača na svijetu, to bi bilo zasluženo,” poručio je Vrsaljko koji je za hrvatsku vrstu upisao 41 nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.