Subašić otkrio što ga je u klubu razočaralo nakon SP-a: ‘Nisam želio novac, bio sam zgrožen’

Foto: fah

Danijel Subašić, bivši hrvatski reprezentativac, u razgovoru za L’Equipe govorio je o Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Francuska je zaslužila naslov. Ja sam ostvario san igranja na SP-u kao prvotimac i bio je idealan trenutak za reći zbogom. To je najljepša uspomena karijere”, rekao je Danijel,

“Vratio sam se ozlijeđen sa Svjetskog prvenstva. Na to sam zaboravio jer sam predstavljao svoju zemlju, adrenalin me gurao naprijed. Nisam očekivao da ću nakon SP-a toliko dugo biti izvan terena”, ispričao je što ga je mučilo.

No, doživio je još jedno razočarenje kad mu Rus Vadim Vasiljev, bivši potpredsjednik kluba, nije ostvario obećanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Obećao mi je na kraju prošle sezone da će mi produžiti ugovor ako završimo drugi. Prihvatio sam to, no kada sam se vratio u kolovozu, poručio je da mi može povećati plaću, ali da mi neće produžiti ugovor. Nisam želio novac, bio sam zgrožen. Ali to sam zaboravio, dobro mi je ovdje, volim Monaco”, otkrio je Subašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.