Svadbeno veselje u Westinu, stigao i Zdravko Mamić: Mateo i Izabel ostvarili veliku zajedničku želju vjenčati se u crkvi u kojoj su se upoznali!

Foto: snimka zaslona/Twitter

Kako smo već pisali nogometaš Reala i hrvatske reprezentacije 22-godišnji Mateo Kovačić danas je pred oltar odveo dugogodišnju djevojku Izabel Andrijanić, s kojom je u uspješnoj vezi još od srednjoškolskih dana. Prema priči njihovih prijatelja i poznanika mladi se par upoznao u crkvi, on je bio ministrant, a ona je pjevala u crkvenom zboru. Vrlo su brzo shvatili da su jedno za drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matee!!! Muy feliz de estar aqui contigo!! Enhorabuena ? Mucho amor para los dos! ❤️❤️❤️

A post shared by Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vratimo se u sadašnjost, slavlje je počelo u velebnoj višekatnici Matea Kovačića u Kraljevečkim Novakima, a ceremonija vjenčanja održana je u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Radi se o crkvi u kojoj se sretni par i upoznao, zbog čega su se i željeli vjenčati u njoj, što je zajednička gesta i želja koju malo tko ističe.

Na slavlje, na kojem se pojavio veliki broj poznatih osoba iz javnog te sportskog života, u zagrebačkom hotelu Westin, stigao je i sjajni veznjak Brazila, ali i suigrač Matea iz Reala, Marcelo.

Na slavlje su došli i Mamići, dakle, i Zdravko Mamić koji posljednjih dana ne silazi s naslovnica domaćih medija zbog suđenja u Osijeku, ali i zbog činjenice da na suđenju svjedoče ili su već svjedočili sjajni Vatreni, kapetan Luka Modrić te Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.