Trener Dinama priznao: ‘Nismo ni zaslužili više od poraza’

Zagreb, 18.4.2021 - Utakmica 29. kola Prve HNL Dinamo - Istra 1961. Na slici trener Dinama Damir Krznar. Foto HINA/ Dario GRZELJ/ dag

Na otvaranju nove sezone Dinamo je na Maksimiru šokantno poražen od Slaven Belupa. Bilo je 2:0 za goste iz Koprivnice, koji su posve zasluženo bacili na koljena aktualne prvake Hrvatske, a koji su po mnogima i ove sezone apsolutni favoriti za titulu. Do pobjede su gosti došli golovima Krstanovića u 51. i Bogojevića u 85. minuti. Prva je to pobjeda Slavena na Maksimiru od davne 2004. godine, a prvom pogotku gostiju prethodila je velika greška reprezentativnog golmana Dominika Livakovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice trener Dinama Damir Krznar priznao je da pobjedu plavi nisu ni zaslužili.

“Moramo ovaj poraz gledati izolirano. Lako je to reći, ali moramo napraviti sve da dignemo momčad. Nemamo vremena ni za slavlje ni za žaljenje. Da smo danas pobijedili, već sutra bismo utjecali na momčad da to zaboravi. Tako i ovaj poraz moramo ostaviti iza sebe.

Slaven je bio izuzetno organiziran u defenzivnom bloku. Mi smo tražili i tražili put do njihova gola, ali ga nismo našli. U trenutku kad smo polako polovili konce igre presjekao nas je taj nesretni gol. Ali, bez obzira na taj gol, nismo zaslužili ništa više od poraza. Prvenstvo je maraton i sigurno ćemo ovu grešku ispraviti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri već u utorak igraju puno značaniju utakmicu, susret 2. pretkola Lige prvaka na Maksimiru protiv Omonije. Radi se o vrlo neugodnoj momčadi, koja će biti znatno opasnija od prošlog Dinamovog protivnika iz 1. pretkola.

“Nema nam druge nego da ovu gorčinu pretvorimo u dodatni elan, želju i volju. Slaven nam je pokazao kako se brani rezultat i vodstvo. Nama je to pouka da rukama i nogama moramo doći do gola protiv Omonije i kako da ga obranimo”, zaključio je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.