Trener Fiorentine o ružnom rastanku s Kalinićem: Njegovo ponašanje je bilo krajnje neprofesionalno

Foto: fah

“Od početka sam govorio da se takve situacije moraju riješiti što je prije moguće, kako za klub, tako i za samog igrača. Njegovo ponašanje je bilo krajnje neprofesionalno i očito je nešto pošlo po zlu u ovom slučaju”, poručuje trener Fiorentine Stefan Pioli nakon što je Nikola Kalinić nedavno napustio trening Fiorentine, spakirao stvari i čekao poziv iz Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Kalinić bi u ponedjeljak trebao stići u Milanello na liječničke preglede, Milan je platio pet milijuna eura za jednogodišnju posudbu, uz otkup sljedećeg ljeta za još 20 milijuna eura.

Milan Badelj ostaje u momčadi. “Badelj se osjeća jako dobro i sretni smo što je ostao s nama. On je jedan od najvažnijih igrača za nas”, poručio je trener Viole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.