(VIDEO) Navijači u euforiji nakon pobjede protiv Norveške: ‘Moja kći zvat će se – Croatia!’

Foto: Snimka zaslona/24 sata

Nakon velike pobjede hrvatske rukometne reprezentacije protiv favorizirane Norveške u polufinalu Europskog prvenstva u Stockholmu cijela Hrvatska, barem ona navijačka, koja prati bilo uživo, bilo preko malih ekrana, nastupe hrvatskih sportaša, je u euforiji, na nogama. Veliku su podršku naši rukometaši imali i u Stockholmu, tijekom cijelog turnira hrvatski navijači dominiraju i redovito su naš osmi igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar portala 24 sata upitao je jednog navijača nakon utakmice kako je preživio ovu dramu večeras, a on se sav presretan okrenuo prema svojoj djevojci te ju je kroz smijeh pitao:

”A ništa, Ane, što ćeš ti meni večeras dati?”, svi su se u tom trenutku nasmijali, no, Ana se nije dala zbuniti nakon čega je spremno poručila:

”Pivo, pivo dobro smiruje”, odgovorila je Ana te je dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ajme jedva smo ovo preživjeli. Uzeli su nam deset godina života”. Nakon toga se njena prijateljica nadovezala: ”A ja još trudna! Sekirala sam se za oboje. Odmalena učim dijete.
Već se sekirala, ali neka, to je život i to je sport. Učimo je već. Nemam sijede, ali mislim da ću ih sada imati”, zabrinula se trudna hrvatska navijačica.

Kako će se zvati djevojčica?

”Croatia!”, sigurna je naša navijačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.