Zadar osvojio šesto mjesto na Doguševom turniru

Zadar, 06.05.2015. - Utakmica 10. kola Lige za prvaka PH za košarkaše izmeðu Zadra i Cedevite. Na fotografiji slavlje košarkaša Zadra. foto HINA / mm

Košarkaši Zadra osvojili su posljednje, šesto mjesto na drugom izdanju Doguševog turnira na kojem su bili domaćini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U susretu za peto mjesto Zadar je u dvorani na Višnjiku izgubio od Crvene zvezde 57:68 upisavši i treći poraz na turniru. U prvom kolu izgubili su od Olympiakosa 62:85, a potom i od Bayerna 66:72. Beogradski sastav je također u skupini upisao dva poraza (od Darussafake i Fenerbahčea), no u dvoboju protiv Zadrana gosti su bili bolji. Zanimljivo, Crvena zvezda će za devet dana ponovo gotovati u Zadru u sklopu regionalne ABA lige.

Gosti su bolje otvorili utakmicu i u jednom trenutku imali su 22 koša prednosti. Međutim, Zadar je u trećoj četvrtini serijom 20:4 stigao do izjednačenja. Ipak, početkom posljednje dionice Zvezda je stigla do dvoznamenkaste prednosti i mirno privela susret kraju. Beogradski sastav su predvodili Luka Mitrović sa 17 koševa, te Schorttssanitis sa 16 koševa. Kod Zadra najefikasniji su bili Pašalić sa 16, te Kraljević s 10 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.