Zekić: Presudili su faktor sreće i malo iskustva, no trebam priznati da danas nismo bili energetski kako sam očekivao

Foto: fah

Osijek je na Gradskom vrtu porazila Austrija iz Beča u play-offu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Skupo se pogreške plaćaju. Kod prvog gola Petrović ne napravi prekršaj jer ima žuti karton, a Lesjak napravi prekršaj kod drugog, a ovaj zabije iz slobodnjaka. Promašiš penal, pa dobiješ gol i bilo nam jako teško poslije. Presudili su faktor sreće i malo iskustva, no trebam priznati da danas nismo bili energetski kako sam očekivao. Previše smo se uvukli u krilo zadnje linije u nekim trenucima. Borit ćemo se do kraja, ali moram se zahvaliti dečkima bez obzira na poraz i taktičke pogreške jer se one dešavaju. Jednostavno, vjerojatno ih je i malo atmosfera sputavala,” rekao je poslije susreta Zoran Zekić.

“Znali smo da će biti teško, možda i teže nego s PSV-om. Da smo zabili penal siguran sam da bi s 2:0 otišli na poluvrijeme ili s možda čak i više. Oni su zabili iz prve ozbiljnije situacije i od tada je sve otišlo na drugu stranu. Nažalost manjak iskustva se pokazao. Trebali smo biti mirniji, nismo se trebali uvlačiti golmanu u krilo u nekim situacijama. Probat ćemo u sljedećih 90 minuta preokrenuti rezultat,” zaključio je branič Osijeka Škorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.