Zidane na mukama: ‘Luka Modrić nije sposoban za igrati, Gareth Bale, Toni Kroos i Lucas Vazquez također’

epa07918998 Croatia's Luka Modric (C) receives medical treatment during the UEFA EURO 2020 group E qualifier soccer match between Wales and Croatia held at Cardiff City Stadium in Wales, Britain, 13 October 2019. EPA/PETER POWELL

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić ozljedio se na utakmici protiv Walesa. To je već drugi put da se u Real vraća s ozljedom, pa tamo nisu baš najsretniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek nije sposoban za igranje utakmica pa će u subotu propustiti gostovanje Real Madrida kod Mallorce, rekao je u petak trener Zinedine Zidane.

“Luka Modrić nije sposoban za igrati, Gareth Bale, Toni Kroos i Lucas Vazquez također. Uvijek nam se nešto dogodi. Za trenera je to teško, no kada igrač uvijek igra i nikada ne staje to se može dogoditi. Nastupit ćemo s drugim igračima i nastojati dobro odigrati”, rekao je Zidane, trener Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.