(VIDEO) Hrvati briljiraju diljem Europe, talijanski trener hvali Marija Mandžukića: ‘Nisam ja napravio remek-djelo, on je atletski nadaren’

Foto: fah

Torinski prvak Juventus rutinskom igrom ”samljeo” je Genou hrvatskog trenera Ivana Jurića, protiv europskog Juvea skromna Genoa nije imala baš nikakvih šansi, bilo je 4:0 za talijanskog prvaka, a moglo je biti dvostruko više. Jedan od najboljih aktera bio je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić, koji ove sezone, posebno u proljetnom dijelu, igra u sjajnoj formi, Mandžo je zabio i asistirao, baš kao Ivan Rakitić istog dana, samo neštoo malo kasnije, u španjolskom derbiju protiv Reala. Hrvati briljiraju na europskim travnjacima, sjajne vijesti za Antu Čačića uoči nastavka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Islanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igru hrvatskog napadača hvalio je trener Stare dame Massimiliano Allegri, koji je zapravo dobrim dijelom i sam zaslužan za sjajnu igru Mandže s obzirom kako mu je pronašao novo mjesto u momčadi, iza Higuaina i Dyabale.

“Nisam ja napravio remek-djelo jer sam ga gurnuo na tu poziciju. U jednom trenutku sam pomislio da bi to donijelo svježinu. Mandžukić je atletski nadaren, ne znam koliko je kilometara pretrčao protiv Genoe, ali njegova taktička inteligencija je podcijenjena. On je stvarno bonus u toj poziciji”, tvrdi talijanski trener.

Iako je naslov talijanskog prvaka za Juve stvar tehnike, iako su se u velikom stilu plasirali u polufinale Lige prvaka, Allegri poziva na oprez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nismo još ništa osvojili, trebamo još osam bodova da matematički to potvrdimo. Sada imamo nekoliko dana da se pripremimo za teško gostovanje kod Atalante…”

Hoće li sjajni trener ostati na klupi Juventusa?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne ovisi to o tome hoću li osvojiti nešto ili ne. Najvažnije je da imam motiva i ciljeve. Sretan sam ovdje, u klubu su čini se sretni sa mnom. Nije primarno sada novi ugovor, već da se fokusiramo na pobjede.”

Podsjetimo, ovo je bila 20. utakmica u kojoj je Mandžukić zabio za Juventus, i 20. pobjeda stare dame. Nije moglo bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.