HSS Koprivnički Bregi: ‘Iskreni prijatelj uz nas i prave HSS-ovce! Pozdrav svima od Marka Perkovića Thompsona!’

Foto: HSS Koprivnički Bregi

Iskreni prijatelj uvijek uz nas i prave HSS-ovce! Pozdrav svima od Marka Perkovića Thompsona!“, poručili su nakon jučerašnjeg dolaska šefa HSS-a Kreše Beljaka na programsku Skupštinu križevačkog HSS-a, na Facebook stranici Općinske organizacije HSS-a Koprivnički Bregi. Objavili su sliku s hrvatskim najpopularnijim pjevačem Markom Perkovićem Thompsonom i drugim čovjekom podravsko-prigorskog HSS-a Marijom Hudićem.

> Ministarstvo branitelja: ‘Beljak grubo vrijeđa čast i ugled hrvatskih branitelja’

> (VIDEO) Nakon Beljakovog odobravanja udbaških ubojstva: HSS na najnižoj granici popularnosti – 1,3 posto!

Objavu s Facebooka prenosimo u cijelosti:

“Iskreni prijatelj uvijek uz nas i prave HSS-ovce! Pozdrav svima od Marka Perkovića Thompsona!

Iako ga neki žele staviti na “čekanje” i ukinuti, mi ćemo uvijek pozdravljati s našim tradicionalnim sloganom: Vjera u Boga i seljačka sloga!”, poručili su.

S obzirom da je poznato kako je politika predsjednika HSS-a partnerstvo sa SDP-om na državnoj razini, prigorski.hr zatražio je komentar Marija Hudića.

“S Thompsonom sam se našao u Zagrebu jer smo i privatno dobri. Ne vidim ništa loše u tom sastanku. Smatram da je nama kao stranci važno da imamo utjecajne osobe uz sebe koje vide HSS kao neovisnu treću opciju. Gospodin Perković mi je prenio svoja razmišljanja i podršku u mojim nastojanjima za jačanje HSS-a, kao i naše Županijske organizacije. On smatra kako HSS-u nije mjesto ni sa SDP-om, ni sa HDZ-om, nego samo sa pravim ljudima od vrha do lokalne razine”, kazao je Hudić koji je naglasio kako HSS treba biti samostalan, kao jedina treća opcija u Hrvatskoj.

Podsjetimo, Odbor općinske organizacije HSS-a Koprivnički Bregi ogradio se od nedavnih izjava predsjednika Hrvatske Seljačke stranke Kreše Beljaka kojima je odobravao Udbaška ubojstva.

“Izjava predsjednika Beljaka o likvidacijama UDBA-e koje su se događale u doba jugoslavenskog totalitarnog režima, nakon onih o Marku Perkoviću Thompsonu i akciji Oluja, još je samo jedna u nizu štetnih i opasnih navoda s kojima se članice i članovi općinske organizacije HSS-a Koprivnički Bregi ne slažu”, poručio je načelnik Općine Koprivnički Bregi, ujedno i predsjednik općinskog HSS-a Mario Hudić.

“HSS se treba vratiti temeljima i vrijednostima koje je iznosio utemeljitelj stranke Stjepan Radić, a to nisu osobni interesi i podilaženje drugim strankama i politikama već borba za dostojan život svakog radnika, seljaka i čovjeka u samostalnoj državi Hrvatskoj. Podsjećamo da je Stjepan Radić zbog te borbe izgubio život u atentatu kojeg je u Beogradu izveo srpski ekstremist Puniša Račić, a čiji su nasljednici bili upravo likvidatori UDBE.

“Općinska organizacija HSS-a Koprivnički Bregi neće ni u budućnosti podržavati ovakve izjave aktualnog predsjednika stranke jer je – povijesno dokazano da je HSS hrvatska državotvorna stranka koja se uvijek borila za interese i dostojanstven život hrvatskih ljudi, a što je uvijek bilo i mora biti iznad osobnih interesa svih pojedinaca i političara u našoj domovini”, zaključio je tada u priopćenju predsjednik općinske organizacije HSS-a Koprivnički Bregi, zamjenik predsjednika županijske organizacije i načelnik Općine Koprivnički Bregi Mario Hudić.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/prigorski.hr