40 dana za život: Jerihonsko bdjenje prvi put u Vukovaru

Inicijativa 40 DANA ZA ŽIVOT – VUKOVAR organizira po prvi puta u gradu Vukovaru veliko Jerihonsko bdjenje – neprekidno klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu sedam dana i noći – od 4. do 11. lipnja 2017.!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jerihonsko bdjenje nastalo je po uzoru na starozavjetni događaj iz knjige o Jošui 6, 1-20, a organizira se u posebnim vremenima kako bi se izmolile iznimno važne nakane. Kako je zaštita života najvažnije pitanje čovječanstva, odlučili smo organizirati ovo bdjenje u vrijeme proslave blagdana Duhova.

Bdjenje započinje slavljenjem svečane svete mise u nedjelju Duhova 4. lipnja 2017. u 7:30, a završava svetom misom koja počinje u nedjelju 11. lipnja 2017. u 7:30. Bdjenje će se održati u crkvi sv. Roka, Županijska 2a, Vukovar.

Nakane bdjenja:
– za rođenje svakog začetog djeteta
– za osobe ranjene pobačajem
– za pokajanje zbog grijeha pobačaja
– za obitelji koje žele djecu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Molimo sve zajednice, zborove, grupe, obitelji i pojedince koji žele sudjelovati u ovom povijesnom događaju da se prijave za svoje vrijeme bdjenja na broj 098/921-3728.

Više o ovom načinu molitve možete pročitati na linku:
http://www.stopabortus.com/wp-content/uploads/2014/06/jerihonsko_bdjenje.pdf

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.