Hod za život vam želi sretne i blagoslovljene Uskrsne blagdane

Čitateljima Narod.hr-a i svim vjernicima “Hod za život” želi sretne Uskrsne blagdane!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hod za život” je miroljubiv hod građana u znak potpore nerođenom djetetu, njegovoj majci i obitelji kako bi se skrenula pozornost na poštivanje nerođenog ljudskog života kao preduvjet za ostvarivanje svih ljudskih prava bez obzira na spol, rasu, financijske uvjete i dr.

Poštivanje svakog ljudskog života – od začeća do prirodne smrti

Cilj “Hod za život” je skretanje pozornosti na poštivanje svakog ljudskog života – od začeća do prirodne smrti te zaštita života, obitelji i obiteljskih vrijednosti, promicanje demografskog napretka i razvitka Republike Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pod geslom “Hod za život, obitelj i Hrvatsku”, izražava se jasan stav o važnosti i vrijednosti nerođenog života u građanskom društvu te se želi omogućiti svima sudjelovanje u događaju Hoda i tako pridonijeti osvješćivanju javnosti o važnosti nerođenog života.

Pravo na život temeljno je ljudsko pravo i preduvjet svakog drugog ljudskog i građanskog prava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.