Karlovačko Riječno kino

Foto: Riječno kino

Od 18. srpnja do 10. kolovoza po četvrti puta održava se Riječno kino, filmska manifestacija koja se održava u Karlovcu, u romantičnoj atmosferi kraj rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvog je vikenda manifestaciju pohodilo 1700 posjetitelja u Karlovcu i Ozlju, no od danas započinje program za djecu.

Manifestacija “Riječno kino za djecu” odvijat će se u Karlovcu na šljunčanoj plaži podno hotela Srakovčić, odnosno Foginovom kupalištu, a u Ogulinu u Frankopanskom kaštelu, a uključivat će projekciju filma “Zvončica i Gusarska vila” u 21.30 minuta. Izuzev projekcije, za male filmofile će u suradnji s udrugom Stope biti organiziran i posebni edukativni program, odnosno filmsko-kreativne radionice, a bit će osigurani i mini-luftići.

Program za odrasle danas započinje u 20 sati snimanjem najboljih promotivnih fotografija Riječnog kina, a od 21,30 minuta igrat će francuska komedija “Mamin dečkić”. Za subotu su organizatori pripremili turnir u Playstationu, a u 21.30 sati zaigrat će hollywoodski hit “Kako je spašen gospodin Banks”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju se Riječno kino seli u Ogulin gdje će se u dvorištu Franskopanskog kaštela, tik uz ponornicu Dobru, prikazati film Mamin dečkić, a svemu će predhoditi filmski kviz Osmi putnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.