Kršćanska sadašnjost na Kliofestu 2021.!

kršćanska sadašnjost
Foto: Kršćanska sadašnjost

Izdavačka kuća Kršćanska sadašnjost dio je ovogodišnjeg Kliofesta, festivala povijesti, koji traje od 11. do 14. svibnja 2021. Osmi Festival povijesti Kliofest održat će se u hibridnom i virtualnom izdanju. Dio programa uživo će se odvijati u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici te će se istodobno prenositi putem YouTube kanala Kliofesta, a dio je programa snimljen i premijerno će se prikazati u večernjim satima. Predstavljena će tako biti i knjiga s. Veronike Mile Popić, Milosrđe otkupljuje mržnju, u izdanju Kršćanske sadašnjosti, i to 12. svibnja u 19.30 sati na YouTube kanalu Kliofesta. S. Veronika u kratkom je razgovoru prikazala temu knjigu: odnos jugoslavenskog komunističkog režima prema Družbi sestara milosrdnica svetog Vinka Paulskog – Zagreb od 1945. do 1952. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovor će se premijerno emitirati na sljedećoj poveznici:

S obzirom na to da je sajam povijesne knjige od prvoga Kliofesta (2014.) neizostavan dio festivala, Kršćanska sadašnjost na ovogodišnjem Kliofestu sudjeluje i sajamskim popustom do 30 % na niz naslova povijesne tematike u svojim knjižarama i web knjižari. Među naslovima na popustu našli su se tako Atlas biblijske povijesti, Biblijske starine, Franjevačko 13. stoljeće, Mala povijest Drugoga vatikanskog koncila, Povijest teologije, Povijest kršćanske literature, Svećenici u politici i niz drugih naslova koji se mogu pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve obavijesti i poveznice na ostala događanja tijekom Kliofesta nalaze se na njihovim mrežnim stranicama, a ljubitelji povijesti ove će godine moći uživati u širokoj ponudi tema, novijih i starijih naslova iz polja povijesti i srodnih znanosti.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.