Meghan Markle i princ Harry angažirali savjetnicu: Žele popraviti svoj imidž nakon rastrošnih putovanja

Foto: epa

Meghan Markle i princ Harry angažirali su osobnu tajnicu kako bi spasili svoj ugled i popravili imidž u javnosti, prenosi britanski The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiona Mcilwham nova je tajnica Sussexa i primljena je usred skandala zbog rastrošnosti. Nakon predavanja o klimatskim promjenama par je četiri puta letio privatnim avionom u svega 11 dana, za razliku od brata Williama i vojvotkinje Kate koji su letjeli komercijalnim niskobudžetnim letom.

Meghan je kritizirana i zbog krštenja sina Archija koje je održano u privatnosti, skupocjene garderobe te zato što su potrošili čak 2,3 milijuna funti na obnovu Frogmore Cottagea.

Fiona (45) sebe na društvenim medijima opisuje kao “wannabe supermum”, a bila je jedna od najmlađih među britanskih veleposlanicima u Albaniji 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njen posao u Sussexu uključuje koordinaciju njihovog službenog rasporeda, nadzor ostalog osoblja i vođenje korespondencije. Fiona živi u kući vrijednoj milijun funti u sjevernom Londonu sa svojim sinom i suprugom Danielom Korskijem, bivšim pomoćnikom Davida Camerona.

Kensingtonska palača negirala je izvješća da je Meghan u prošlosti imala napete odnose sa svojim osobljem, ali bilo je brojnih izvještaja o tome kako Meghan ima neumoljiv raspored – navodno je već u 5 ujutro bombardirala svoje osoblje sa zahtjevima.

Harryevi prijatelji požalili su se na Markle, a o čemu je riječ pročitajte na Frendica.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.