Msgr. Ante Jozić nakon dvije operacije u stabilnom stanju

Foto: ika.hkm.hr

Nakon što je msgr. Ante Jozić primljen u Klinički bolnički centar Split s ozljedama opasnim po život, uslijed prometne nesreće, do sada su izvršena dva kirurška zahvata kojima su zaustavljena unutarnja krvarenja te sanirana oštećenja unutarnjih organa. Poslije ovih zahvata stanje msgr. Jozića je stabilno i zadovoljavajuće. Kad se dodatno pacijent stabilizira, radit će se i zahvati na sanaciji lomova kostiju noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> (VIDEO) DORH objavio detalje nesreće u tunelu ‘Sveti Ilija’ u kojoj je teško ozlijeđen msgr. Ante Jozić

Splitsko-makarska nadbiskupija izražava veliku zahvalnost ravnatelju, liječnicima čitavom medicinskom osoblju KBC-a Split koji su svojom izvrsnošću i profesionalnošću poboljšali stanje msgr. Jozića. Također zahvaljujemo svima koji su, bilo obitelji, bilo Nadbiskupiji, uputili poruke pažnje i brižnosti te molitve za oporavak msgr. Ante Jozića.
Ovim putem upućujemo najiskreniju molbu svima koji su zainteresirani za stanje msgr. Jozića da nipošto ne vrše pritisak, s bilo koje strane, na medicinsko osoblje KBC-a Split tražeći informacije o stanju pacijenta. Mnogobrojni pozivi liječnike i medicinsko osoblje ometaju u vršenju njihove prvotne dužnosti za brigu i dobro pacijenata.

Podsjetimo, u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju navečer 7. travnja u tunelu sv. Ilija – Biokovo, upravljajući osobnim vozilom sudjelovao je msgr. Ante Jozić, izabrani naslovni nadbiskup Cisse i apostolski nuncij u Obali Bjelokosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sudara u kojem su sudjelovala dva osobna automobila došlo je 50-70 metara nakon ulaza u tunel iz pravca Makarske, s južne strane u nedjelju oko 18:15 sati. U sudaru je poginuo mladić, koji je izgubio kontrolu nad automobilom i skrenuo u suprotni trak.

U nesreći je poginuo vozač BMW-a, Tihomir L. (24) iz okolice Imotskog, koji je svojim autom prešao u suprotni trak i izravno se sudario s Citroënom C4 kojim je upravljao mons. Ante Jozić. Oba su vozača nakon nesreće s teškim ozljedama prevezena u KBC Split, no mladić je oko 21 sat, nažalost, podlegao ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.