Okrugli stol o odštetnom osiguranju pacijenata i večer domoljubne poezije „Bojni blaženika na nebesima“

Foto: Narod.hr

U okviru Hrvatskog aktivističkog festivala VIDIK festa u četvrtak, 27. travnja 2017., s početkom u 11 sati u dvorani Gradske knjižnice Marko Marulić u Splitu Hrvatska udruga Benedikt organizira okrugli stol „Odštetno osiguranje pacijenata“ na kojem će sudjelovati prof. dr. sc. Hrvoje Kačer, dr. Miran Cvitković i mr. sc. Ante Klarić. Moderator okruglog stola je doc. dr. sc. Marko Jukić, član Nadzornog odbora HUB-a.

Istoga dana s početkom u 19 sati u prostoriji Udruge veterana 4. gardijske brigade, u sklopu proslave godišnjice brigade i u okviru VIDIK festa, održat će se večer domoljubne poezije „Bojni blaženika na nebesima“. Voditelji događaja su Mate Buljubašić i Mladen Vuković, a u glazbenom dijelu nastupit će mješoviti vokalni sastav „Elektrodalmacija“.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr