Oporavak kardinala Puljića i nadbiskupa Vukušića ide dobro

Foto: KTA

Nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić i nadbiskup koadjutor vrhbosanski mons. Tomo Vukšić, koji su zbog zaraze „koronavirusom“, 3. prosinca 2020. hospitalizirani u sarajevskoj Općoj bolnici „Prim. dr. Abdulah Nakaš“ oporavljaju se dobro, javlja nedjelja.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Informacije o zdravstvenom stanju dvojice vrhbosanskih nadbiskupa za Katolički tjednik dali su oni sami. „Na vrijeme smo došli u bolnicu, i Bogu sam zahvalan, jer oporavak ide dobro. Obojica se pod nadzorom liječnika dobro oporavljamo. Zahvalni smo svima koji se zanimaju za naše zdravlje i prate nas svojom molitvom. Na poseban način zahvalni smo i medicinskom osoblju koje skrbi za nas“, rekao je kardinal Puljić, a slično se izrazio i nadbiskup Vukšić koji je istaknuo kako nema nikakvih tegoba i da je Bogu zahvalan za „ovu kušnju“. Spomenuo je da vrijeme u bolnici, uz redovite bolničke procedure, provodi i kako bi posjetio druge bolesnike i ohrabrio ih u njihovoj boli, navodi KTA.

Također, obojica su kazali kako su obasuti pozivima i porukama ljudi koji se zanimaju za njihovo zdravstveno stanje te izrazili zahvalnost. Preporučili su i dalje u molitve vjernika, ne samo sebe nego i sve oboljele od koronavirusa i sve medicinske djelatnike.

Zbog nepredvidljivosti djelovanja virusa COVID-19 teško je prognozirati kada će kardinal Puljić i nadbiskup Vukšić biti otpušteni iz bolnice, ali će o svemu javnost biti blagovremeno obaviještena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.