Otvaraju se knjižare Verbum – od ponedjeljka su opet s vama diljem Hrvatske!

Foto: Verbum

Nakon što su više od mjesec dana uslijed mjera zbog epidemije koronavirusa bile zatvorene, knjižare Verbum od ponedjeljka 27. travnja ponovno kupcima otvaraju svoja vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S radom tako započinje dvanaest Verbumovih knjižara i to u radnom vremenu od 8-13.30 i 14.30-20, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera za zaštitu kupaca i djelatnika.

Verbumova knjižara u Dubrovniku koja se nalazi u sklopu trgovačkog centra s radom će započeti 11. svibnja.

Radosno iščekujući kupce, u Verbumu su prigodom ponovnog otvaranja pokrenuli promotivnu akciju dobrodošlice u sklopu koje u svojim knjižarama do 1. lipnja nudi promotivni popust od 20% na sva Verbumova izdanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Verbumova široka i raznovrsna ponuda knjiga uključuje različita izdanja: duhovnu i vjersku literaturu, psihologiju, romane, publicistiku, knjige za djecu, obiteljsku literaturu, priručnike za samopomoć itd., sigurno će među tim izdanjima svatko pronaći nešto za sebe i članove svoje obitelji.

Isti promotivni popust od 20% na Verbumova izdanja ostaje vrijediti do 1. lipnja i  na web knjižari verbum.hr kao i besplatna poštarina na kupnju knjiga iznad 99 kuna za narudžbe unutar Hrvatske.

Dragi ljubitelji dobre knjige s radošću vas iščekujemo u našim knjižarama! Popis, adrese i kontakt telefone svih Verbumovih knjižara možete pronaći na liku ovdje, a cjelokupnu Verbumovu ponudu možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.