Pastoral mladih SMN i Zbor ‘Mihovil’ snimili novi video spot s pjesmom ‘Dok me Tvoje svjetlo vodi’

Pastoral mladih SMN i Zbor 'Mihovil'
Foto: Snimka zaslona

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije u suradnji s Zborom „Mihovil“ je snimio novi video spot s pjesmom „Dok me Tvoje svjetlo vodi“, javlja Pastoral mladih Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od svog osnutka, već preko dvadeset godina, Zbor „Mihovil“ djeluje u župi sv. Mihovila na Kamenu u Splitu. Od 2012. godine djeluje u nešto novijem sastavu, ali i novijem izričaju – nekadašnji pop-rock zamijenjen je worship-gospelom. Osim vokalnom dijelu, velika pažnja posvećena je i instrumentalnom, tako da u sklopu samog Zbora djeluje i puni bend s instrumentima.

Zbor Mihovil okuplja dvadesetak mladih perspektivnih članova koji aktivno djeluju i animiraju misu za mlade u župi, a zapaženi su im i nastupi na susretima mladih Splitsko-makarske nadbiskupije te na brojnim duhovnim, humanitarnim i svjetovnim festivalima diljem države Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dugogodišnjem radu iza sebe imaju jedan autorski nosač zvuka “Zagrljaj ljubavi”, dok je drugi u pripremi. Jedno je od neizostavnih imena na hrvatskoj duhovnoj glazbenoj sceni zbog prepoznatljivosti zvuka koji je postignut intenzivnim radom, odricanjem i njegovanjem duhovnosti članova zbora.

Sve ide prema tome da se u njima, kroz razna događanja, izgradi i podrži duhovni i moralni napredak. Kroz Euharistiju i molitvu žele kročiti ovim svijetom i pokazati Božju ljubav i blizinu.

Najbolji način da se to izrazi je pjesma i zato su odlučili svojim glasovima pridonijeti širenju Božjega kraljevstva i naviještanju Radosne vijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst i glazbu pjesme potpisuje Goran Bošković, za aranžman je zaslužan Leo Škaro dok su cijelu ideju osmislili Mate Pocrnjić i Ivan Trpimir Lozić. Također cijeli scenarij, režiju, kameru i montažu odradio je Ivan Trpimir Lozić.

Spot su obogatili brojni, a ovo su njihova imena.
Soprani: Anamarija Mikas, Marica Barać i Marta Čalo. Alti su bili: Ivana Vrtičević, Marina Utrobičić i Mirjana Cokarić, dok su tenori: Domagoj Franić i Stjepan Sekelez.
Članovi benda su: Antonio Dominiković, Ivan Čuljak i Ivan Vladimir, a njihov voditelj je Mate Pocrnjić.
Lokacija snimanja novog video spota Pastorala mladih SMN i Zbora „Mihovil“ je Strossmayerov park (Park Đardin), a cijelu produkciju ovog projekta popisuje don Mihael Prović, predstojnik Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije te Ivan Trpimir Lozić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.