Radost u Šibeniku – molitelje inicijative ’40 dana za život’ pred bolnicom posjetio biskup Rogić

Foto: FB

„Hvala šibenskom biskupu, mons. Tomislavu Rogiću što se pridružio moliteljima pred šibenskom bolnicom! Hvala na podršci, molitvi, jednostavnosti i ljubavi!“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Danas je naša Inicijativa u Šibeniku i svi molitelji imala veliku čast da je s nama na mjestu bdijenja za nerođene molio i naš Šibenski biskup mons. Tomislav Rogić. I ne samo to, svima je donio poklone i počastio nas super kavom!! Biskupova jednostavnost, ljubav, radost i mir oduševila je sve prisutne molitelje, hvala Ti Bože daru ovog poziva i izabranja”

Te riječi stoje na Facebook stranici Inicijative 40 dana za život kao znak zahvalnosti novom biskupu Tomislavu Rogiću što je posjetio molitelje ispred šibenske bolnice. U vrijeme žestoke kampanje i blaćenja molitelja od strane mainstream medija i „dežurnih antifašista“ ovakav posjet ohrabrio je molitelje. U SAD-u je praksa da svećenici i biskupi često dolaze pred bolnice pridružiti se u molitvi ljudima koji mole za nerođene, te koji pokušavaju osvijestiti javnost o vrijednosti svakog ljudskog života, pa i onog u utrobi majke.

Prema navodima incijative u ovoj jesenskoj kampanji u Hrvatskoj do sada su 3 majke odlučile roditi svoju začetu djecu poticajima, molitvama i pomoći ljudi iz Inicijative 40 dana za život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.