(VIDEO) 2Cellosi posjetili Olivera: ‘I dalje je pun entuzijazma i živi tu glazbu’

Foto: fah

Obradama poznatih glazbenih uspješnica na pozornici, popraćenim i atraktivnim vizualnim efektima, dvojac 2Cellos je na noge podigao Spaladium Arenu. Kako izgledaju trenuci prije nego što izađu na pozornicu te što im je povjerio dragi prijatelj Oliver Dragojević kojeg su posjetili prije koncerta, dečki su otkrili ekipi Showbuzza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Duh u njemu kao da se ništa nije promijenio i to nam je baš bila milina za gledati koliko je i dalje pun entuzijazma i živi tu glazbu. Uvijek je bio toliko pozitivan, zafrkant i pun humora i to je ono što ga spašava. Borac je veliki i to se vidi sad budući da mu se stanje poboljšava”, rekao je Stjepan Hauser. Dvojac koji je s Oliverom i dijelio pozornicu te ga isticao kao heroja djetinjstva, vjeruje kako će biti još prilika za nove suradnje. Iako su nastupali diljem svijeta, stati pred domaću publiku uvijek je poseban doživljaj: “Pred svojim ljudima to je jedna napetost, ali pozitivna, neki adrenalin, uzbuđenje, više nego inače”.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.