(VIDEO) Dusty Hats objavili šesti singl po imenu “Ne vjerujem strancima”

Foto: snimka zaslona

Autor glazbe i teksta je Dario Duvnjak, dok je za aranžman i produkciju singla zaslužan Dragomir Herendić. Video uradak koji prati objavu singla osmislila je Jelena Bijekić u suradnji sa Sinišom Starčevićem, a kao protagonisti spota pojavljuju se glumac Karlo Antolić i sama autorica spota Jelena Bijekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomalo se osjeća monotonija u bendu tako da je ovo čudno razdoblje za sve nas. Nismo više pretjerano zainteresirani za singlove,jer ovo je već četvrta godina benda i smatramo da je vrijeme za album. Bend gubi smisao ako se to sve ne radi iz ljubavi, tako da definitivno želim da se malo razbudimo i aktiviramo. Ne fali inspiracije, nego fali vremena. Ova pjesma pokazuje kako nismo izgubili inspiraciju jer se osjeti novi zvuk kojeg smo tražili. Josip je jako dobro i kvalitetno otpjevao, Dragomir je napravio vrhunski posao u studiju.

Za spot je zaslužna Jelena Bijekić, vidim da je i ona napredovala uz nas. To je njezin tek treći spot u životu i zbilja vidimo potencijala u njoj. Kako će godine prolaziti tako ćemo nabavljati bolju opremu vezano za spotove, tako da će to u budućnosti sve bolje i bolje izgledati. Ona je i snimala i glumila i montirala.

Imao sam želju da nešto posnimimo i sa dronom, te sam dogovorio sa Sinišom Starčevićem da nam malo pomogne. Zahvaljujem se i mom prijatelju Karlu Antoliću koji glumi glavnog lika u spotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj ću reći da će idući singl biti najava našeg prvog albuma na kojem će se naći desetak novih pjesama i kao neki bonus ćemo staviti sve stare singlove tako da zaokružimo sve do sad što smo radili u jednu cjelinu.” izjavio je autor pjesme, Dario Duvnjak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.