(VIDEO) Pogledajte najavni video za Mladifest Hrvatska: ‘Tko je žedan neka dođe’

Foto: Facebook Mladifest - Hrvatska

Drugi Mladifest u Hrvatskoj u organizaciji zajednice Marijina legija i Sisačke biskupije održat će se ove godine od 11. do 13. rujna u župnoj crkvi Sv. Lovre u Petrinji pod geslom „Tko je žedan, neka dođe!“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Biskup Košić za Narod.hr: Kada su mi predložili Mladifest u našoj biskupiji, nisam bio siguran da je to moguće

Na ovogodišnjem programu sudjelovat će sisački biskup Vlado Košić, međugorski župnik fra Marinko Šakota, dr. Željka Markić te brojni drugi predavači i mladi koji će podijeliti svoja svjedočanstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijenos uživo moći će se pratiti na Facebook-stranici Mladifest Hrvatska i na YouTube-kanalu Mladifest Hrvatska, a detaljan program bit će objavljen naknadno.

Pogledajte najavni video:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Program svaki od tri dana počinje od 16 sati i završava iza 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.